Genealogie en Parenteel geupdate (april 2018)

Beste bezoekers,

Ik heb de genealogie en het parenteel vandaag geupdate. De laatste maanden heb ik tientallen nieuwe akten geupload, maar de genealogie en parenteel werk ik minder regelmatig bij. Zo kan het dus voorkomen dat u akten inziet die nog geen vertaling hebben gekregen in de genealogie of het parenteel. Vandaag heb ik alles weer bijgewerkt. De kwartierstaten worden ook weer op een later tijdstip bijgewerkt.

Ik wil mijn dank uitspreken naar Eddy Smolders uit Antwerpen. Hij heeft mij de laatste tijd voorzien van allerhande informatie (vooral uit de Gazette van Antwerpen) en verbeteringen. Hij heeft beloofd ook verder te blijven uitkijken naar informatie waar ik vanuit Nederland niet direct toegang toe heb. Mijn dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Ron Suanet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.