Aanpassingen augustus 2017

      2 reacties op Aanpassingen augustus 2017

Deze maand heb ik o.a. een hoofdstuk criminele vonnissen (onder ‘overig onderzoek’) toegevoegd, een aantal zeer interessante groepsfoto’s toegevoegd en heb ik het hoofdstuk bidprentjes aangevuld. Zojuist ook een aantal uittreksels doopregister/geboorte uittreksels (Generatie IV t/m VII en IX t/m X) toegevoegd. Generatie VIII volgt nog. Overlijdensakten volledig toegevoegd. Huwelijksakten/registers volgen nog.

Ik hou mij natuurlijk altijd aanbevolen voor genealogisch materiaal van onze familie (foto’s, bidprentjes, aktes etc…digitaal of anderszins…). Komende maanden zal ik met veel meer uitbreidingen gaan komen. Ik hoop dat u de site zult blijven bezoeken…

Gr,
Ron Suanet.

2 gedachten over “Aanpassingen augustus 2017

 1. Dirk-Jan Houtepen

  Hoi Ron,

  Ik zie dat je de website in een ander jas heb gestoken; mijn complimenten daarvoor. Jammer dat je niet meer hebt vermeld dat je een groot deel van de gegevens en de foto’s van mij hebt ontvangen en op basis daarvan het onderzoek hebt uitgebreid naar de Belgische tak.

  Ik zag nog een eigenaardigheid:
  Johannes Lambertus, geboren op 27-03-1837 te ´s-Hertogenbosch, overleden op 20-04-1957 te Madioen op 120-jarige leeftijd. Overleden in Madioen, Nederlands Indie (militair).
  Het lijkt mij niet juist dat hij in 1957 is overleden en toen 120 jaar oud was. Ik heb mijn gegevens zo niet bij de hand maar ik zal je de juiste datum nog toezenden,

  Ik heb, zoals je weet, overigens nog veel bidprentjes in mijn bezit van de Tilburgse tak. We moeten weer eens afspreken en kijken hoe we die het beste op de website kunnen krijgen.

  Veel groeten
  Dirk-Jan Houtepen

  1. Ron Suanet Auteur bericht

   Beste Dirk-Jan,

   Inmiddels de website aangepast op je reactie. Terecht natuurlijk. Kijk ook eens naar de items bidprentjes/doodsbrieven. Ik heb dat flink kunnen uitbreiden. Heb jij hier nog aanvullingen op?

   Gr,
   Ron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.